Veelgestelde vragen

Hoe is Premium Makelaars ontstaan?

Premium Makelaars is ontstaan uit het idee dat bij de aan- of verkoop van uw woning de juiste makelaar een meerwaarde kan bieden. De heer Polman, oprichter van de Hendriks Groep, heeft door zijn jarenlange ervaring gedegen kennis over de branche. Deze kennis past hij toe bij Premium Makelaars door de juiste makelaarskantoren te ondersteunen en daarmee de klant een betere ervaring te bezorgen.

Mijn regio heeft geen makelaar. Wat nu?

Premium Makelaars is een project dat recent is gestart. De verwachting is daarom dat het aantal makelaars dat zichzelf Premium Makelaar mag noemen snel zal toenemen. Mocht u nu geen Premium Makelaar vinden in uw regio, bezoek de website dan binnenkort nog eens. Waarschijnlijk heeft ook uw regio dan een of meerdere Premium Makelaars. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen met een Premium Makelaar in de dichtstbijzijnde regio om te kijken of deze makelaar u van dienst kan zijn.

Welke diensten biedt een Premium Makelaar aan?

Een Premium Makelaar begeleid u bij het kopen of verkopen van uw huis. Daarnaast kunt u ook voor een taxatie van uw huis terecht bij onze makelaars. Een aantal van onze makelaars bieden ook aanvullende diensten aan zoals het geven van hypotheekadvies. Om te zien welke aanvullende diensten de Premium makelaars in uw regio aanbieden verwijzen wij u naar hun eigen website. Omdat al onze makelaars voldoen aan de eisen om zichzelf Premium Makelaar te mogen noemen weten wij zeker dat alle diensten die onze makelaars leveren van goede kwaliteit zijn.

Waar voldoet een Premium Makelaar aan?

Een premium makelaar wordt zorgvuldig geselecteerd, uitgebreid gecontroleerd en is gecertificeerd. Een premium makelaar wordt geselecteerd aan de hand van belangrijke criteria zoals de doorlooptijd van zijn woningen, het aantal bezichtigen dat een makelaar nodig heeft om een huis te verkopen en de kanalen die een makelaar inzet om een woning te verkopen. Daarnaast wordt een premium makelaar gecontroleerd waarbij wordt gelet op de lokale marktkennis, deskundigheid, service en begeleiding, prijs/kwaliteit en bereikbaarheid. Ook de mening van de klanten speelt een grote rol bij het selecteren van een premium makelaar. Ten slotte zijn alle premium makelaars NVM gecertificeerd en goed op de hoogte van alle online ontwikkelingen in hun vakgebied.

Waarom een premium makelaar?

Een premium makelaar is geselecteerd, gecontroleerd en gecertifieerd. Hierdoor weten we zeker dat u geholpen wordt door de beste makelaar die beschikbaar is in uw regio. Een premium makelaar wordt geselecteerd aan de hand van belangrijke criteria zoals de doorlooptijd van de woningen. Daarnaast wordt de makelaar gecontroleerd waarbij de klanttevredenheid een grote rol speelt. Ten slotte zijn al onze makelaars NVM gecertificeerd en op de hoogte van alle online ontwikkelingen in hun vakgebied.