Geselecteerde makelaars

Premium Makelaars selecteren wij aan de hand van een aantal belangrijke criteria. Dat is bijvoorbeeld de doorlooptijd  van de woningen ofwel de tijd die een makelaar nodig heeft om woningen te verkopen.
De doorlooptijd meten we  door het aantal verkochte woningen  per jaar te delen door het gemiddeld aantal woningen ,dat een makelaar in verkoop heeft,
dit noemen we de omzetsnelheid .

Rekenvoorbeeld :
Een makelaar verkoopt per jaar 100 woningen. Het gemiddeld aantal woningen in verkoop is 50. De omzetsnelheid is dan gelijk aan 2, de makelaar doet er gemiddeld een half jaar over om  een woning te verkopen.

Dat is misschien niet het eerste waar u op let tijdens uw zoektocht naar een makelaar. Toch zegt het veel over de kwaliteit van de makelaar.

We meten tevens het aantal bezichtigingen dat een makelaar nodig heeft om een woning te verkopen. De terugkoppeling over het resultaat van de bezichtigingen laat zien of de makelaar daadwerkelijk actief is. Daarnaast selecteren wij een Premium Makelaar op de kanalen die hij inzet om een woning te verkopen. Online is tegenwoordig een belangrijke  spil. Wij bekijken daarom wat makelaars op dit gebied zelf al inzetten.